ESPGeomarketing

Controleu la vostra campanya de Màrqueting Directe en temps real.


Buzonej Directe posa a la vostra disposició l'última tecnologia per mantenir-se informat minut a minut.


Buzonej Directe disposa d'una eina de Geomarketing basada en el registre del Cadastre, tan senzill com delimitar una zona per obtenir el nombre d'habitatges. Cada repartidor de la nostra plantilla porta un terminal amb una aplicació mòbil que li permet introduir totes les incidències de la distribució com són: els portals buzonejats, els que no podem accedir perquè no obren o està prohibit bustiar, les cistelles comunitàries; també pot fer una fotografia de les bústies amb 'la seva publicitat'.


Tota la informació enviada pels terminals dels repartidors és enviada via GPS fins als ordinadors de la Central de Bustiada Directa, on automàticament es generen els informes de cada client, indicant-se totes les incidències recollides durant la distribució; alhora es genera la Geolocalització de les incidències i es mostra en un pla digital.


També s'inclou el recorregut que han realitzat els repartidors a la zona a distribuir i les fotografies de les bústies amb 'la seva publicitat'.


D'aquesta manera des del minut 1 el client pot comprovar com va el desenvolupament de la campanya.


Busoneu Directe us ofereix la possibilitat de realitzar les vostres campanyes per tot el territori nacional, reportant-vos tota la informació amb aquest nou sistema.

  • Geomarketing

  • Geomarketing
  • Geomarketing

  • Geomarketing


Disseny

WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.