• BuzoneoDirecto

Geomarketing

Controli la seva campanya de màrqueting directe en temps real.

Buzoneo Directo posa a la seva disposició l'última tecnologia per mantenir-se informat minut a minut.

Buzoneo Directo disposa d'una eina de Geomàrqueting basada en el registre del Cadastre, tan senzill com delimitar una zona per obtenir el nombre d'habitatges. Cada repartidor de la nostra plantilla porta un terminal amb una aplicació mòbil que li permet introduir totes les incidències de la distribució com són: els portals buzoneados, els que no podem accedir perquè no obren o està prohibit buzonear, les cistelles comunitàries; també pot fer una fotografia de les bústies amb 'la seva publicitat'.

Tota la informació enviada pels terminals dels repartidors és enviada via GPS fins als ordinadors de la Central de Bustiatge Directe, on automàticament es generen els informes de cada client, indicant totes les incidències recollides durant la distribució; a la mateixa vegada es genera la Geolocalització de les incidències i es mostra en un plànol digital.

També s'inclou el recorregut que han realitzat els repartidors a la zona a distribuir i les fotografies de les bústies amb 'la seva publicitat'.

D'aquesta manera des del minut 1 el client pot comprovar com va el desenvolupament de la campanya.

Buzoneo Directo li ofereix la possibilitat de realitzar les seves campanyes per tot el territori nacional, reportant tota la informació amb aquest nou sistema.

  • BuzoneoDirecto

  • BuzoneoDirecto
  • BuzoneoDirecto

  • BuzoneoDirecto

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.